Ιστορικό

  • 1983: Οι ΑΦΟΙ ΗΛΙΑ∆Η ιδρύουν την electrovam στη Θεσσαλονίκη με αρχικό αντικείμενο την ηλεκτροστατική βαφή σιδήρου.
  • 1988: Η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητο κτίριο 2500 m2, στo ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου, οπού και εδρεύει μέχρι και σήμερα. Η εταιρεία διαθέτει πρωτόγνωρα για την εποχή μηχανήματα και υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής ηλεκτροστατικής βαφής προϊόντων από σίδηρο.
  • 2002: Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την νέα μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής Αλουμινίου, σε νεόδμητο κτίριο 2500 m².
  • 2007: Η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζεται με την ίδρυση της τρίτης γραμμής παραγωγής απομίμησης ξύλου σε νέο κτίριο 1000 m².
  • 2012: Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού 470kw στις στέγες των κτιρίων της εταιρείας.
  • 2016: Η δεύτερη γενιά αναλαμβάνει την διοίκηση της εταιρείας και συνεχίζει την εξέλιξη και ανοδική πορεία της.

Ποιοι Είμαστε

Το έτος 1983 τα αδέλφια Ηλιάδη έχοντας εμπειρία από το 1977 στην τεχνογνωσία της ηλεκτροστατικής βαφής ιδρύουν στη Θεσσαλονίκη την electrovam με κύρια δραστηριότητα την ηλεκτροστατική βαφή αλουμινίου και σιδήρου.

Η εταιρεία λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια σε ιδιόκτητα κτίρια 6,000 m² και με συνεχείς επενδύσεις σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εγκαταστάσεις, παραγωγική διαδικασία και ανθρώπινο δυναμικό εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες βαφής στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Με αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, εξελιγμένων διαδικασιών παραγωγής και πιστοποιήσεις ISO προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις σε όλες τις ανάγκες
των πελατών μας σε μοναδικά γρήγορους χρόνους παράδοσης και υψηλής ποιότητος υπηρεσίες. Στην electrovam λειτουργούν 3 αυτόνομες μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής, Σιδήρου, Αλουμινίου και Απομίμησης ξύλου.

Η μονάδα βαφής Αλουμινίου μπορεί να εξυπηρετήσει την βαφή πλέον των 20 τόνων ημερησίως, ενώ η μονάδα Σιδήρου καλύπτει οποιαδήποτε ποσοτική απαίτηση του πελάτη, διαθέτοντας ρομποτικά συστήματα παραγωγής, τα οποία την καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες μονάδες βαφής Σιδήρου στα Βαλκάνια.

Η electrovam, λειτουργεί απόλυτα φιλικά και με σεβασμό προς το περιβάλλον, αφού από την ίδρυση της, εφαρμόζονται συστήματα χημικού καθαρισμού αποβλήτων και ανακύκλωσης βιομηχανικών υλικών σύμφωνα με την περιβαλλοντική νομοθεσία.

Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 60 εργαζόμενους, εστιάζει στις καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας των εργαζομένων και παράγει προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών λειτουργώντας με πιστοποιήσεις.


The company offers quality
solution to every customer's need

The company offers quality solution to every customer's need

Προστασία Περιβάλλοντος

Η electrovam, από την ίδρυση της ακόμη, λειτουργεί φιλικά και με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον. Όλα τα τμήματα παραγωγής (βαφή με πούδρα) διαθέτουν ειδικά φίλτρα πλήρους συγκράτησης της πούδρας με μηδενική απώλεια προς το περιβάλλον.

Λειτουργούν δύο συγκροτήματα χημικού καθαρισμού βιομηχανικών αποβλήτων τόσο στη μονάδα Σιδήρου όσο και στη μονάδα βαφής Αλουμινίου. Και οι δύο μονάδες είναι πλήρως ελεγχόμενες εξασφαλίζοντας απόλυτα όλες τις προδιαγραφές προστασίας της φύσης σύμφωνα με την υφιστάμενη Ελληνική νομοθεσία.

Τα βιομηχανικά απόβλητα που προκύπτουν από τις μονάδες, παραδίδονται σε πιστοποιημένες εταιρείες διαχείρισης. Επίσης, το χαρτί, το νάιλον και το φιλμ της σουμπλιχρωμίας που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία δεματοποιούνται και παραδίδονται για ανακύκλωση.

Ποιότητα

Χημείο

Η ποιότητα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην Electrovam. Γι΄ αυτό το λόγο επενδύουμε σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους διαθέτοντας τον απαιτούμενο εργαστηριακό εξοπλισμό, ώστε να είμαστε 100 % σίγουροι για την αρτιότητα του αποτελέσματος μας.

Πιστοποιήσεις

Δείτε το νέο
μας έντυπο

Follow us: facebook | instagram | linkedin | youtube

Electrovam © 2021. All Rights Reserved.

Font Resize
Contrast